Transportul de marfuri poate fi considerat un pilon de baza in dezvoltarea pe plan economic al unui stat.

Ramura industriala ofera produse fara de care nu s-ar putea realiza o gama variata de activitati, prin urmare, de-a lungul timpului a aparut optiunea de transport al marfurilor atat intern, cat si international.

Aceasta metoda de a vinde cat mai multe produse este luata in calcul si in logistica de dezvoltare a firmelor. Astfel, daca te incadrezi in categoria oamenilor de afaceri, poti sa te documentezi in legatura cu aceasta metoda si sa alegi calitatea inainte de orice.

Transportul marfurilor – in ce constau avantajele acestuia?

Atenuarea barieriei cu privire la distanta

Clientii ce doresc produse la un pret convenabil se pot afla la distante mari fata de firma ce le distribuie, astfel, transportul de bunuri permite un acces in timp util asupra produselor necesare.

Mentinerea calitatii pe perioada livrarii

Un alt aspect care poate influenta reputatia firmei consta si in calitatea produselor, astfel acestea cand ajung la destinatie trebuie sa aiba standardele asteptate de catre client. Serviciile noastre de transport marfa pot oferi acest criteriu, deoarece la HC SPEDITION lucram cu personal calificat in domeniu ce respecta normele aflate in vigoare pe perioada transportului.

Livrarea in timp util

In functie de cerintele clientilor, se acorda o perioada minima si maxima de livrare. Serviciile de transportat marfuri pot fi o solutie in ceea ce priveste livrarea produselor la destinatie in timp optim. Pentru diferite necesitati si intervale de timp, firma noastra de transport ofera servicii cu puncte de lucru din diverse localitati pentru a nu risca intarzieri.

Transportul de marfa are multe roluri importante, unul dintre ele fiind accesul unei conexiuni intre diversele sectoare de activitate prin schimbul dintre produse distribuite in arii variate ce permit fabricarea lor sau a unor produse intermediare de tipul pieselor sau utilajelor specializate pentru diferite sectiuni industriale.

HCSPEDITION.RO – un punct de reper pentru locuitorii judetului Suceava

Pentru suceveni, avem un punct de lucru in localitatea Radauti, ce ofera servicii de transport marfa in tara sau in afara acesteia.

Serviciile noastre va stau la indemana intr-un portofoliu diversificat. Astfel, oferim posibilitate de transport intern, cat si international, precum si a diferitelor tipuri de marfuri, cum ar fi: produse de tip ADR sau produse ce necesita transport frigo.

In ceea ce priveste modalitatea de transport, dispunem de servicii ce asigura transportul rutier, maritim sau aerian. Pe langa toate acestea, va stam la dispozitie si cu optiunea de transport agabaritic in care sunt incluse marfurile de tipul utilajelor agricole, dispozitivelor eoline, aparatura industriala etc.

Pentru unele transporturi putem sa asiguram escorte, dar si localizare GPS pentru a sti stadiul transportului.

Suceava fiind un judet preponderent ocupat de paduri, fabricile se orienteaza in special pe prelucrarea lemnului. Fie ca detii o fabrica ce amenajeaza lemnul brut si il trimite inspre export, fie ca produci mobila din lemn masiv, acestea necesita in cele din urma si un serviciu de transport marfa catre piata de desfacere vizata.

Serviciile oferite de noi pot corespunde cu necesitatile de acest gen pentru o gama variata de produse. Transporturile aeriene si maritime sunt dotate cu echipaj profesionist ce ofera un transport cat mai optim, in ceea ce priveste timpul de livrare.

Pentru mai multe informatii despre transport marfa Suceava, dar si pentru detalii in ceea ce priveste serviciile pe care le oferim, puteti vizita pagina noastra.