POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

IDENTIFICAREA OPERATORULUI DE DATE:

Denumirea operatorului: SC HEAVY CARGO SPEDITION SRL

Cod unic de înregistrare: RO36644630

Registrul Comerţului: J33/1309/2016

Sediul Social: Rădăuți, Str. Putnei, Nr. 213B, Jud. Suceava

Website: https://hcspedition.ro

E-mail:  office@hcspedition.ro

Societatea SC HEAVY CARGO SPEDITION SRL este responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, în raport cu site-ul https://hcspedition.ro.

Prezenta informare se aplică în special persoanelor fizice care interacționează cu site-ul nostru și are ca scop prezentarea modalității de colectare și/sau utilizare a datelor cu caracter personal atunci când navigați pe hcspedition.ro. Facem tot posibilul să ne asigurăm că datele colectate prin intermediul site-ului, atât direct cât și indirect (prin terțe părți) sunt păstrate în siguranță.

 

COLECTAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună – credinţă, în temeiul şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare, inclusiv conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679. Site-ul hcspedition.ro colectează și stochează date precum nume, e-mail și telefon, date furnizate de către utilizatori atunci când folosesc formularele de  solicitare ofertă regăsite în categoria servicii a site-ului. Fiecare formular regăsit atunci când accesați această secțiune a site-ului (Transport Marfă, Transport Agabaritic, Transport Maritim sau Transport Aerian) colectează aceleași tipuri de date.

 

Utilizăm tool-ul  Google Analytics pentru a monitoriza traficul de pe site-ul nostru,  pentru a cuantifica și a raporta informații despre interacțiunile utilizatorilor pe site-ul https://hcspedition.ro. Acest instrument ne ajută să îmbunătățim strategiile de promovare și de marketing și să personalizăm reclamele pe care le rulăm întrucât colectează informații precum tipul de dispozitiv sau browser, adresa IP, date demografice, sex, afinități, activitățile inițiate pe site și/sau informații pe care acest tool le înglobează. Pentru mai multe informații referitoare la datele colectate de către Google Anlytics,  vă rugăm să accesați acest link: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro&authuser=1&ref_topic=2919631.

 

 

Adresa IP este utilizată pentru localizarea geografică a utilizatorilor pe site-ul nostru. Utilizatorii care doresc să își personalizeze această opțiune, pot elimina ultimul octet din adresa IP înainte de stocarea acestora iar astfel Google Analytics va folosi doar o parte din adresa culeasă, nu adresa completă.  Pentru mai multe informații în acest sens vă rugăm să accesați acest link: https://support.google.com/analytics/answer/2905384/

 

COLECTAREA DATELOR PRIN TERȚE PĂRȚI

 

SC HEAVY CARGO SPEDITION SRL prelucrează date cu caracter personal stocate de către terțe părți precum Pixelul Google Ads, pixelul Facebook Ads sau instrumentul Google Anlaytics dar nu deține controlul propriu-zis asupra datelor de identificare a utilizatorilor.

 

Utilizăm aceste mijloace de colectare a datelor cu caracter personal pentru a îmbunătăți performanța campaniilor de marketing derulate de către societatea noastră. Promovăm serviciile oferite de site-ul https://hcspedition.ro atât organic prin SEO cât și campanii PPC Google Ads și Facebook Ads. Datele colectate despre utilizatorii care interacționează cu site-ul nostru ne ajută să măsurăm performanțele campaniilor și să ne îmbunătățim constant reclamele.

 

Scopul este de a cunoaște preferințele și comportamentul utilizatorilor ce interacționează cu site-ul nostru și ca urmare a acestui proces să ne îmbunătățim serviciile, prezentarea serviciilor și produselor oferite și optimizarea campaniilor de marketing.

 

Informațiile colectate despre utilizatori pot fi utilizate pentru realizarea unor profilări automate. Aceasta profilare nu are consecințe juridice asupra utilizatorilor și nici nu are vreun efect asupra experienței pe care o aveți cu site-ul https://hcspedition.ro. Acest proces automatizat nu implică monitorizarea sau urmărirea comportamentului utilizatorilor.

Pentru mai multe informații referitor la politica de confidențialitate Google și Facebook Ads, vă rugăm să accesați link-urile aferente.

 

 

DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Nu colectăm date cu caracter personal ce fac referire la originea rasială/etnică a utilizatorilor site-ului nostru, nu prelucrăm informații cu tentă politică, sexuală, religioasă sau alte convingeri ale utilizatorilor sau informații care dezvăluie antecedentele penale ale unui utilizator și încurajăm utilizatorii să nu ne dezvăluie acest tip de informații.

 

Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul oferit în vederea utilizării de cookies pe site-ul nostru și dreptul de a limita utilizarea datelor cu caracter personal colectate în scop de marketing sau în alte scopuri.

 

Utilizatorii au dreptul de a se opune oricând prelucrărilor în scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al S.C. HEAVY CARGO SPEDITION SRL.

 

Vă asigurăm că toate  informațiile colectate, fie online prin intermediul https://hcspedition.ro, fie offline – colectate și prelucrate atunci când colectați serviciul clienți sau când ne contactați pentru diverse oferte -, nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate către terțe părți.

 

Utilizăm metode şi tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR ȘI EXERCITAREA ACESTORA

Prezenta politică privind Confidențialitatea este guvernată de legislația în vigoare și va fi interpretată în conformitate cu legile din România și cu orice alte prevederi obligatorii ale legislației Uniunii Europene. Conform noului Regulament privind protecția datelor aveți o serie de drepturi care vizează:  Accesul la date – S.C. HEAVY CARGO SPEDITION SRL vă poate confirma prelucrarea datelor personale care vă vizează, precum și alte date privind specificul sau scopul prelucrării. Ștergerea datelor – puteți solicita ștergerea datelor personale dacă nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și prelucrat sau dacă v-ați retras acordul pentru prelucrarea acestor date. Corectarea datelor incomplete sau modificate. Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție. Restricționarea prelucrării.

 

Portabilitatea datelor – în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați aceste date și de a vă opune acestei prelucrări întrucât aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe mijloace automatizate.

 

Dacă doriți să vă exercitați drepturile pe care le aveți sau doriți să aflați mai multe informații despre procedura noastră de prelucrare și colectare a datelor, vă rugăm să ne contactați folosind una din opțiunile de mai jos.

 

Prin e-mail la adresa: office@hcspedition.ro

Telefonic la numărul: 0040 731 002 410

În scris la adresa sediul social menționată anterior.

Solicitările primite în acest sens trebuie să conțină specificația clară a tipurilor de informații pe care doriți să le furnizăm, modificăm, prelucrăm sau șterge.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – Contact.