Transportul de marfa implica o actiune complexa. Lucrurile difera cand vine vorba de transport frigo. Diferenta majora este ca in acest caz exista o temperatura controlata. Pentru cei care au o astfel de necesitate, punem la dispozitie transport eficient, realizat corespunzator datorita sistemului independent ce asigura si mentine temperatura dorita.

Acest tip de transport este necesar in cazul alimentelor perisabile, dar se aplica si cand vine vorba de transport de marfa precum florile sau ciocolata. Sunt tipuri de marfa ce au nevoie de mentinere a starii de congelare, cu temperaturi de minimum -25°C, precum si cele care au nevoie de o maxima de 25°C, mai specific tinand cont de fiecare caz in parte – daca marfa este refrigerata sau nu.

Vara, perioada cea mai solicitanta pentru acest tip de transport

Trebuie spus ca transportul frigo mentine o temperatura corecta a marfii, ceea ce asigura si calitatea produselor. Pe timp de vara cu atat mai mult se impune o astfel de grija, tinand cont de temperaturile ridicate specifice sezonului. Planificarea acestui tip de transport trebuie sa aiba in vedere ruta cea mai eficienta si o planificare riguroasa. In completare, dispunem si de monitorizare GPS a oricarui transport frigorific efectuat.

Respectam reglementarile!

In functie de marfa transportata, trebuie respectate anumite reguli si nu doar cele de igiena stricta, un prim gand pe care sigur il aveti. Spre exemplu, pentru marfa de tip alimente refrigerate va fi necesara mentinerea unei temperaturi de maximum 5°C, in timp ce in cazul transportului de carne se impune temperatura de 3-7°C. In plus, spatiile trebuie delimitate si se are in vedere termenul de valabilitate. Legumele nu vor sta langa lactate, spre exemplu.

Cat despre preluarea marfii spre a fi transportata, este necesara verificarea temperaturii acestora si a temperaturii din remorca.

Siguranta

Poate ca unul dintre factorii cruciali ai acest tip de transport se refera la lantul de racire ce nu trebuie sa fie intrerupt. Responsabilitatea asumata este de a realiza transportul eficient, pastrand calitatea marfii.

Ne respectam clientii si implicit munca depusa, astfel incat fiecare transport va fi realizat corespunzator. Luam si toate masurile de precautie necesare pentru a evita situatii ce ar putea influenta in vreun fel conditiile de transport. Reamintim ca dispunem implicit de sistem de monitorizare prin GPS a transportului, oferindu-ne sansa de a eficientiza rutele, de a sti in timp real traseul, pentru colaboratori fiind desigur un avantaj intrucat au un mai bun control al modului in care isi duc si ei la bun sfarsit treaba, de a avea marfa in locul dorit.

Colaborarea cu Heavy Cargo Spedition

Daca va numarati printre cei interesati de un transport frigorific, trebuie sa stiti dinainte care sunt specificatiile marfii si sa ne puneti la curent legat de:

  • Cum este impachetata marfa. Este relevant sa stim acest aspect pentru ca poate influenta durata transportului si mai ales costurile.
  • Dimensiuni. Din acest punct de vedere trebuie sa va punem la dispozitie un autovehicul care permite transportarea unui volum anume de marfa, contand acest detaliu si din punct de vedere al consumului de combustibil.
  • Tipul de marfa, conditii si in ce masura diferite tipuri de marfuri pot fi compatibile cu

Este in interesul ambelor parti – ca transportul de acest gen sa se realizeze eficient, in siguranta si in limite rezonabile privind cheltuielile. De aceea, colaborarea cu echipa noastra este o recomandare. Oferim avantaje care fac experienta avuta cu noi una edificatoare pentru ca se defineste prin calitate in transporturi. Veti fi mereu la curent, notificati despre transport si tot ce presupune acesta, exista acces la monitorizarea prin GPS, deci totul este controlat si eficient.

Pentru detalii, va asteptam in cadrul paginii noastre https://hcspedition.ro.